Hammarbloggen

Hammarbloggen

Om Hammarbloggen

Välkommen till

Hammarbackens hembygdsförenings anslagstavla där alla kan bidra med information, upplysningar eller frågor som rör Hammarbacken och området där omkring. Lägg in din information under lämplig kategori som en kommentar så att även andra kan ta del av dina uppgifter.

Redwoodskogarna

NaturnyttPosted by Anna Britta Forslund Sun, April 10, 2011 20:48

Idag kom Skogsmästare Jan Hedberg till vårt Skogskafé med sin bildvisning från jätteträden i Redwoodskogarna i USA. Trots det vackra vädret så kom det fyrtio personer. En mycket intressant eftermiddag. Jan är en god berättare och snart skulle det bära iväg på nya ävnetyr. Vi hoppas han kan göra ett nytt besök hos oss framöver.

Ja det har varit en fin dag och kväll. Skogsduvorna har börjat hoa ut sitt "du får tu för sju", så det är väl snart dags att förbereda första kullen. Tranorna har kommit till den lilla myren och trumpetar ut sin glädje över våren....

Högst uppe i det gamla äppelträdet sitter han...den vackra och stora domherrshannen och låter sig beundras för att få föra sina gener vidare in i framtiden.

Koltrasten sjunger på sin kvällskvist....det är så underbart. Det luktar vår, luften har blivit en aning mer ljummen. Såg en citronfjäril igår, den brukar vara först bland fjärilarna.Ha det gott allesamman. Anna-Britta.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.