Hammarbloggen

Hammarbloggen

Om Hammarbloggen

Välkommen till

Hammarbackens hembygdsförenings anslagstavla där alla kan bidra med information, upplysningar eller frågor som rör Hammarbacken och området där omkring. Lägg in din information under lämplig kategori som en kommentar så att även andra kan ta del av dina uppgifter.

Mitt i naturen

Vandringsled HammarbackenPosted by Anna Britta Forslund Mon, June 20, 2011 23:44
Jag gick nere vid det gamla torpet nu i midsommarkvällen och begrundade vår tillvaro här på jorden. Denna tid runt midsommar när naturen är som allra vackrast är så kort, men underbar, den spegelblanka tjärnen med doften av skvattram, lommens skrik över ensliga vatten, tranans trumpetande ut över ödemarken, skogsnävan som lyser med sitt lila skimmer över ängen,före det syrenen som sprider sin sensuella doft och konvaljedunklet som bedövar med sin doft. Aldrig känns väl naturen så nära och långt in i själen som nu...Jag satt en stund vid ödetorpet och tänkte på alla dem som suttit här och sett samma syn, kanske vilat efter ett hårt dagsverke men ändå i både sorg och glädje bedövats och förundrats över vår vackra natur och hur kort dess blommning är....Anna-BrittaFill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna-Britta Forslund Mon, August 08, 2011 23:07

Så vacker den är den ståtliga blomman,den är både skir men samtidigt stark och stolt.Man vill krypa in i den och låta sig bedövas av dess doft....en blomma att få från sin käraste eller ge till den samme...så vacker i all sin prakt...Anna.B.