Hammarbloggen

Hammarbloggen

Om Hammarbloggen

Välkommen till

Hammarbackens hembygdsförenings anslagstavla där alla kan bidra med information, upplysningar eller frågor som rör Hammarbacken och området där omkring. Lägg in din information under lämplig kategori som en kommentar så att även andra kan ta del av dina uppgifter.

Strövtåg runt Midtjärn...

NaturnyttPosted by Anna Britta Forslund Sat, July 23, 2011 20:48

Gick den nyslagna stigen ner till tjärnen, det doftar så gott av mossan, älgörten,skvattram och mossa. Hörde lommen från sjön och mitt emot mig kom älgfjolingen som börjar muta in sitt revir. Han fick varken vind av mig eller såg mig,utan kunde äta sina näckrosor ifred. Tänk så det kan vara här, fjärran från allt larm och elände i världen så har man förmånen att bara vara ett med naturen,det är en gåva så stor....Gick vidare upp över hygget en bit och sedan mumsade jag i mig de ljuvligaste hallon. Vår sommar är så kort, det börjar redan synas ett och annat blad som ändrat färg inför hösten. Strosade och njöt, väl framme vid stugan var rävungarna framme och käkade matrester, de är för härliga, de små liven.Satt mig på trappen och inmundigade en kopp kaffe och såg solen dala ner bakom skogsranden.....Som Alf Henriksson skrev; dagen idag är en underlig sak, evighet fram och evighet bak.....Anna-Britta Forslund.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.