Hammarbloggen

Hammarbloggen

Om Hammarbloggen

Välkommen till

Hammarbackens hembygdsförenings anslagstavla där alla kan bidra med information, upplysningar eller frågor som rör Hammarbacken och området där omkring. Lägg in din information under lämplig kategori som en kommentar så att även andra kan ta del av dina uppgifter.

Folke Vennberg

FöreningsmötenPosted by Stefan Helsing Sat, May 23, 2009 18:48

På lördagseftermiddagen den 23 maj kom Folke Vennberg på besök till sin gamla hembygd för att visa bilder och berätta. Att Folke är populär i bygden kan man förstå, det blev överfullt i vår lilla lokal. Inte är det ofta man ser så här många bilar i Hammarbacken smiley

För att alla skulle få plats så åkte kaffeborden ut och stolar ställdes in.

Folke visade en bildsvit från sin gamla hembygd, en nostalgitripp bakåt tiden. Han berättade om många intressanta personligheter och platser som är nästan bortglömda idag. När den första diabildslådan var slut, frågade Folke om vi ville se fler bilder och svaret var ju givet, jaaa!

Vi fick då se många fina bilder från naturreservatet Kindla som Folke med flera har medverkat till att bevara för eftervärlden. Kindla är idag det enda större sammanhängade skogsområde som finns kvar i Örebro län.

Tack Folke för en trevlig eftermiddag i Hammarbacken, välkommen tillbaka!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.