Hammarbloggen

Hammarbloggen

Om Hammarbloggen

Välkommen till

Hammarbackens hembygdsförenings anslagstavla där alla kan bidra med information, upplysningar eller frågor som rör Hammarbacken och området där omkring. Lägg in din information under lämplig kategori som en kommentar så att även andra kan ta del av dina uppgifter.

En bygd i förändring

AktuelltPosted by Stefan Helsing Thu, November 29, 2012 18:29

Storå nya resecentrum är snart klart. Här finns nu en bil och cykelparkering invid den nyanlagda busshållplatsen och den tidigare anlagda tåghållplatsen. Taket över den gamla utlastningskajen togs bort den 14 nov.

I Hammarbacken har datorer kommit till användning i ett försök med en släktforskningskurs. Vi är 6 deltagare som delar på på 3 datorer.

Vi utvärderar detta och vi får se om en fortsättning är möjlig.

Coop Nära i Storå stänger butiken för gott den 30 november. Orsaken skall vara dålig lönsamhet. Man kan ju undra vara solidariteten med landsbygdsbefolkning har tagit vägen. Alla kan och vill inte bo i städer, skall vi på landsbygden straffas för det? Bilderna tog undertecknad den 29:e då varorna såldes med 40% rabatt för att tömma affären.

Till alla i personalen på Coop Nära i Storå:

Tack för bra service under många år!smiley

Vad händer nu med Storå Centrum? Är det någon som har en ljus idé?


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.